Picture
Kui sinu huvides on uut tahvelarvutit osta, siis kindlasti sul on palju mille peale mõelda, näiteks, kui suure hinnaga mul peaks arvestama? Või millised tehnilised parameetrid tahvelarvutide pakkumises tavaliselt on? Praegu aktuaalsed on just ühest juhtivatest firmadest Samsung tahvelarvutid.

Millised on just Samsung tahvelaruvtid? Sellest lähemalt just sedakorda.

Esimene, mida näeme on see, et Samsung tahvelarvutid on väga ilusa disainiga – neutraalsega, aga just samal ajal sellega, et selline tahvelarvuti võiks olla kui sinu aksesuaar ja samal ajal ka kvaliteetne kaasas kantav arvuti igapäeva kasutamiseks.

Aga mitte ainult välisilmele peaks pöörama tähelepanu. Tähtsamad on tehnilised parameetrid, mis selle arvutide firma juhul, tõesti teeb meid rõõmsaks. Seejuures kindlasti tuleb öelda, et Samsung firma pakub sageli oma klientidele väga häid soodustusi. Soodustused on isegi 24 protsentit.

Samsung pakub oma klientidele valida, milline värv nendele meeldib parem – kas must või valge. Pakkumises on mitmesugused ekraanide suurused ka. Näiteks, kui klient arvab, et tal pole vaja eriti suurt tahvelarvutit, siis hea variant on osta tahvelarvutit, mis on umbes 18 cm suuruses, aga kui ta tahaks suurega ekraaniga töötada, siis tal on võimalus võtta isegi kõige suuremat tahvelarvutit, mis oleks umbes 26 cm suuruses. Selle firma tahvelarvuteid peaks kiitma ka sellepärast, et nendel on tõesti kaua aku tööaeg, see võib olla isegi 93 tundi, ja mis on kõige meeldivam – selline tööaeg on pakutud ühes odavamatest tahvelarvutide mudelites. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung  

Teine tähtis tehniline parameeter on operatiivmälu – tavaliselt see on 1 GB, aga võib olla 2 GB ka. Kõige parem parameeter kindlasti võiks olla see, et on suur sisseehitatud mälu – see võib olla isegi 32 GB suur. Nendes kõikides muidugi on ka wi fi. Samsung firma tahvelarvutide hinnad on soodsad ka. Kõige odavam mudel maksab vaid 171 eur, aga kõige kallim – 662 eur, see muidugi oleneks milline tahvelarvutid ja miiliste tehniliste parameetridega oleks sinu huvides. Sul on alati võimalik ka võrrelda neid, et teha sinu otsustust lihtsamaks. 





Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    June 2013

    Categories

    All